Om MIJU

MIJU är ett litet företag vars syfte är att ersätta engångsartiklar mot miljövänligare alternativ som kan användas av såväl stora som små. 
 
Vår natur ska inte behöva utsättas för det skräp som engångsartiklar producerar och därför ska våra produkter vara lättanvändbara, praktiska och framförallt miljövänliga.
 
Den första artikeln som vi erbjuder våra besökare är ett återanvändbart sugrör av silikon. Detta är en produkt som vi själva använt under vår sons uppväxt. Stora skillnaden är att det sugrör som vi använde var “helt” och var därför ganska så svår att göra ren. Vi valde därför att ta fram ett sugrör som går att dela på så att det är lättare att göra rent (diskmaskin tycker vi är smidigt) och man kan ju även enbart använda den raka delen om det är så att man t ex har ett lågt glas eller mugg.
 
Vi tar gärna emot tips på artiklar som du tror skulle kunna passa oss, eller om det finns en engångsartikel som du skulle vilja att vi tittade närmre på får att se om vi kunde komma fram till ett återanvändbart alternativ.
 
Med vänliga hälsningar
 
Alla på MIJU
Om MIJU